Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
    Така се прави картер -> [ATTACH]11784[/ATTACH] а така не -> [ATTACH]11785[/ATTACH]
    Ти нищо не каза брато
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Ти нищо не каза брато
      LeoVin4i май иска да каже, че картера на боксера по го кефи от на ТуинСпарка...и аз съм на това мнение...просто и двата са ниско, но единия се криви, а другия се чупи(статистика)
      1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
      и делта

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
        LeoVin4i май иска да каже, че картера на боксера по го кефи от на ТуинСпарка...и аз съм на това мнение...просто и двата са ниско, но единия се криви, а другия се чупи(статистика)
        И кат се изкриви по яко на боксера картера,занеш ли какво става-чупи хобота на помпата и оттам ражда мотора
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• OK Предавам се На твин спарка картера е по-хубав. Mury само за да те ядосам ще ти споделя, че едни мои познати си купиха днеска 145 1.4 TS за 2800 (ама нов внос) а не щяха мойта за 3500 (щото не била нов внос). Ако беше станало щях да те отърва от TI - то
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            И кат се изкриви по яко на боксера картера,занеш ли какво става-чупи хобота на помпата и оттам ражда мотора
            Тук следва аз да кажа, че ТС-а без масло заради спукан картер, ще изкара по-малко от боксера,
            защото боксера ще си му копа вала масълце от пълния с масло картер макар помпата да не бачка

Бах тоз боксера първо треа да го пусна от 3-тия етаж, че картера да счупи хобота, после треа да съм толко тъп, че тоз боксер да продължа да го ползвам...фащаш ли...се ще разбера когато тресна картера яко, че да се прецака хобота
            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
            и делта

Comment

• с последни пари ... алфаджийска работа

сега е на 4 патерици, щото нема кеш за фланци, втулки и болтове ... следващата седмица повече снимки
              Attached Files
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Много добре изглежда.Старите дето бяха на нея ги продавай да има кеш за още подобрения.
                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                  с последни пари ... алфаджийска работа

сега е на 4 патерици, щото нема кеш за фланци, втулки и болтове ... следващата седмица повече снимки
                  Ееееееее страшна джанта бе м'че от де ги избара,кви са 16-ки ли?
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• то тва си е баш голфаджийска джанта ... ама ако я пръсна черна вътре може да стане много добре ... скъпо ги взех, но поне джантите са перфектни без криво и заваряно ... а виж на снимките с кви сликове ше карам ... лошо ми става
                    Attached Files
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Джянтите са яки ходят и 4/100 ли са 16 ки ? Раздвижени болтове слага ли ? С какви гуми са на 40 ли ? Отзад опират ли в хоризонталните щанги , демек не ти ли трябва фланци ?
                      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• опират опират ... и то ако гумите бяха 205 нямаше да има проблем ... на 100 са да и са 16ки, болтове раздвижени ще слагам ако не стане с нормалните, а за да разбера дали ше стане с нормалните първо трябва да сложа втулка на централния отвор от 64 на 58 да се центрира джантата както трябва и да се завива така ... прееебах малко резбата неска и затова сега са в багажника
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Ами то фтулката е най лесната работа ама виж премери добре колко дебел фланец ще ти трябва , щото при мен със 6.5ж и гуми 195 опираше 5 мм сложиих фланец 10 мм ! А то тея дето се продават май пове4е от 16 мм няма ! Моя съвет е да започнеш от дебелината на фланеца щото е твърде вероятно да излезе много напред и да не ти захапва фтулката , поне ако стане така да си спестиш направата на фтулките !
                          За болтовете не си прави експерименти слагай раздвижени щото обикновенните стоят под напън а и трудно се завиват !
                          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• -Kris- Паца колата е 6 днес имах доблестта да е видя мн добра
                            Alfa Romeo 159

Comment

• Kris Болтове има в Жижо продават - ама излизат доста $ около 5 кинта парчето .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                                то тва си е баш голфаджийска джанта ... ама ако я пръсна черна вътре може да стане много добре ... скъпо ги взех, но поне джантите са перфектни без криво и заваряно ... а виж на снимките с кви сликове ше карам ... лошо ми става
                                Що бе шарката е добра на гумата,нещо подобни на мойте са само дет са по изтъркани,или така изглеждат на снимката.
                                А иначе какъв размер са ти гумите?Много ма заинтригува с тез 16-ки,как стоят само.....зех да са замислям нещо за 15-те!!!
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Working...
                                X